DODDO    

Bilde med caps smil Munoz 20.jpg

HiHat Management er ikke artistmanager for Doddo, men representerer han til events

KONTAKT I HIHAT: Jan Sollesnes

  • Wix Facebook page

BIO

Eduardo Doddo Andersen ble kjent som frontmann i kultbandet Unge Frustrerte Menn, bandet bak hiten «Jeg vil bare ha en mann».Han har skrevet fem bøker, vært kåsør i NRK-P2, skrevet revytekster, spilt kabaret sammen med Odd Nordstoga, og blogger daglig på bt.no om Sportsklubben Brann.Doddo påtar seg oppdrag som underholder, som kåsør, konferansier og foredragsholder.

 

EVENT:

Doddo er en mye brukt eventartist. I løpet av sitt lille musikalske og humoristisk show kåserer, synger og leser han seg gjennom såpass ulike temaer som kjærligheten, døden og Brann, fra komiske hverdagshistorier til mannens problematiske forhold til kvinnen. Han pakker det hele inn med lun, personlig og underfundig humor.

 

FOREDRAG OM LIDENSKAP:

Nå for tiden gjør Doddo et inspirasjonsforedrag om lidenskap. Gjennom personlige historier, musikk og bilder, forteller han at lidenskap er en holdning til livet, det er ikke noe som er medfødt, men noe du kan bestemme deg for. For uten lidenskap blir livet, jobben, vennskapet, forholdet, sånn passe, det blir kjedelig, det blir lidenskapsløst.Foto: Francisco Munoz